Restauracja z autorską kuchnią Międzyzdroje - Red Salt
PL / EN / DE

Dinning Experience

Dining Experience

Smaki bywają ulotne a doświadczenia pozostają z nami na lata.
Dlatego w Red Salt dbamy o to, aby naszym gościom serwować niepowtarzalne doświadczenia kulinarne, których prędko nie zapomną.

Sharpen Master

Wiedzę i doświadczenie z obróbki i cięcia mięsa opanował do perfekcji szkoląc się pod okiem prawdziwych mistrzów, czyniąc z niej swoistą sztukę kulinarnego rzemiosła. Jego umiejętnościom nasze potrawy zawdzięczają swoją wyjątkową delikatność. Uwaga jaką przykłada do najmniejszego nawet ruchu ręki i noża, aby nie miażdżyć, lecz delikatnie dzielić każde z włókien mięsnych przekłada się również na sposób i precyzję ostrzenia unikalnej stali noży, stosowanych w Red Salt.

Sharpen Master

Sommelier Red Salt

Za unikalną selekcję win w Red Salt odpowiada nasz wykwalifikowany sommelier Radosław Kownacki. Dobór wina do potrawy to sztuka, która wymaga ścisłej współpracy z szefami kuchni, znajomości i wiedzy wykraczającej poza utarte schematy. Dołącz do nas i rozkoszuj się wyjątkowo sparowanymi smakami win i dań.

Sommelier Red Salt